“Voor mooie dingen
met een eigen karakter”

“Voor mooie dingen
met een eigen karakter”

“Voor mooie dingen
met een eigen karakter”

“Voor mooie dingen
met een eigen karakter”

“Voor mooie dingen
met een eigen karakter”

“Voor mooie dingen
met een eigen karakter”

'Voor mooie dingen met een eigen karakter'

Welkom bij 'Beeld-in-Beeld' Ateliers. Hier worden allerlei concretere zaken geboden op het creatieve vlak, net zo ambachtelijk en oprecht.  Denk aan verkoop of verhuur van boeiend beeldend werk, zoals het maken van schilderijen, wandschilderingen, houtwerken en  textiele werkvormen..   Denk aan werk in opdracht zoals ontwerpen van logo's,  geboortekaarten of  kaarten/uitnodigingen voor andere bijzondere gelegenheden, zoals trouwen of verhuizingen; het ontwerpen en maken van persoonlijke cadeaus voor speciale momenten, het beschilderen en bekleden van meubels en andere textiele werkvormen,  houtbewerking. Je leest er alles over hier op de site.

Begeleiding van je eigen creatieve handelen individueel of in groepsverband behoort tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld samen met jou,  met je kind, of met jou én je kind, of met een groep, denk dan aan team van het werk, vriendengroep, gezin of familie. Daar heb ik werkvormen voor,  ook kan ik op maat iets voor jullie samenstellen.  Workshop aanbieden op locatie valt onder de mogelijkheden. Misschien wil je iets maken voor een dierbare, of voor jezelf, het kan allemaal.

Ook bied ik lessen aan,  aan kinderen en ook volwassenen waarin het creatief bezig zijn op de voorgrond staat en daaronder altijd aandacht blijft ook voor dat wezenlijke contact, met jezelf, met de ander, met het leven. Zonder het uit te vergroten. Het is er gewoon. Denk ook aan kinderfeestjes, aan Workshops speels én  dynamisch met op lichte wijze aandacht voor dieperliggende patronen, motivaties en andere zaken, voor bedrijven, voor gezinnen of vriendengroepen die net iets verder willen kijken dan hun neus lang is. Van Harte aanbevolen.

 • Even voorstellen

  Even voorstellen

  Mijn naam is Meriam te Rietmole. Ik ben geboren in 1971 en ben eigenlijk mijn hele leven nieuwsgierig geweest. Naar wat....

  Lees meer
 • Anita van den Berg, oud-leidinggegevende Anita van den Berg, oud-leidinggegevende

  "Ik heb Meriam leren kennen als iemand die altijd op zoek gaat naar de verschillende kanten van een persoon"

 • Erica v B, oud-cliënt Erica v B, oud-cliënt

  "Er zat een zekere oprechtheid in, in Meriam. Door die oprechtheid durfde ik mezelf durfde open te stellen voor het beeldende "

 • Stan, scholier Stan, scholier

  "Laatste jaar groep 8 leuk afsluiten"

 • Luca, scholier Luca, scholier

  "Ik vond het leuk om in het hout te zagen"

 • Miralda V., oud-cliënt Miralda V., oud-cliënt

  "Als de hele wereld tegenzit en alles is lastig, neem dan een homp klei. Het heeft mij erg geholpen om écht in contact te komen"

 • Jetske van der Greef, oud-Directeur 'de Ontdekkingsreis' Jetske van der Greef, oud-Directeur 'de Ontdekkingsreis'

  "Het is heel fijn om in Meriam's energie te zijn. Ze heeft een sterke combinatie van zachtheid en kracht"

 • Christien, collega vaktherapeut Christien, collega vaktherapeut

  "Meriam weet de paarlen"

 • Meriam, eigenaar van Beeld-in-Beeld Meriam, eigenaar van Beeld-in-Beeld

  "Welkom om een reactie te geven"