Modules

Hier betreden we een gebied dat zich bevindt tussen Ateliers en Practijk in eigenlijk. Er wordt gewerkt met het beeldende materiaal in een ontspannen sfeer en samen kijken we in hoeverre wat meer diepgang gewenst is. Zo blijft het veilig én gezellig én gaat het ook nog ergens over .

Dat maakt mijn aanbod tot een meerwaarde.

Workshops in werksfeer dan wel privé

Met een groep vrienden, met familie of met collega’s is het bijzonder om eens op een andere manier met elkaar in contact te zijn. Met elkaar actief iets doen met creatieve materialen is dan een verassend leuk initiatief! Er is ook aanbod voor scholen.

Er zijn verschillende vormen mogelijk om met elkaar samen iets te doen. De workshop kan gericht zijn op ontspanning en plezier. Denk hierbij aan het maken van een gezamenlijk schilderij, of  wel gezellig samen zijn en tóch elk iets eigens maken. Ook kan er voor een vorm gekozen worden waarbij er met wat meer verdieping gewerkt wordt. Denk hierbij aan het onderzoeken hoe je samen tegen een bepaald onderwerp aankijkt en dit beeldend uitwerken, ieder voor zich of met heel de groep. Of men kan kiezen voor de interactieve werkvorm, waarbij het resultaat van ondergeschikt belang is. Bijzonder en waardevol om te ervaren hoe je in zo’n interactieve werkvorm met elkaar omgaat. Je bewuster te worden van je eigen kwaliteiten en deze te benutten om de groep sterker te maken. Zo kom je individueel én als groep meer in je kracht, mogelijk voor teams maar ook juist voor je eigen gezin bijvoorbeeld. Net een wat andere manier van quality time! Een heerlijke ontspannen tijd met elkaar doorbrengen én een waardevolle ervaring om mee te nemen én ook een blijvend resultaat. Dat kan allemaal samenkomen in één activiteit!

Neem gerust contact op. Er is van alles mogelijk. Ook op het gebied van locatie. Zelf beschik ik over een prettig atelier waar een groep van ongeveer 10 kinderen of 6 volwassen prima kan werken. Het behoort ook tot de mogelijkheden om op locatie te werken, misschien heeft het zelfs een meerwaarde om buiten te werken. Schroom niet, laat je ideeën de vrije loop en geef maar aan. Eigen ideeën en inbreng van harte welkom.

Voor scholen zijn er eenmalige workshops mogelijk en ook is er aanbod van een aantal keer, ook hier kan het gericht zijn op verschillende vlakken. Denk daarbij aan kennismaken en ervaren van een bepaalde techniek, zoals lino-snede maken, figuurzaag project; denk aan vormen waarbij sociale vaardigheden binnen de activiteit op een actieve en ook lichte manier aan bod komen, thema’s als “opkomen voor jezelf”,  “geven-en-nemen”, “leiden –en-volgen” krijgen dan aandacht.

Zie hieronder voorbeelden van mogelijkheden:
Download de flyer beeldend interactief aanbod o.a. voor scholen
Download de flyer workshop voor het gezin of anderszins samengestelde groep

Richtlijnen voor tarieven :

€30,= pp  bij duur van ongeveer 2 uur, inclusief materialen. Voor scholen en andere grotere groepen is het mogelijk om  samen een tot prijsafspraak te komen.

 • Even voorstellen

  Even voorstellen

  Mijn naam is Meriam te Rietmole. Ik ben geboren in 1971 en ben eigenlijk mijn hele leven nieuwsgierig geweest. Naar wat....

  Lees meer
 • Anita van den Berg, oud-leidinggegevende Anita van den Berg, oud-leidinggegevende

  "Ik heb Meriam leren kennen als iemand die altijd op zoek gaat naar de verschillende kanten van een persoon"

 • Erica v B, oud-cliënt Erica v B, oud-cliënt

  "Er zat een zekere oprechtheid in, in Meriam. Door die oprechtheid durfde ik mezelf durfde open te stellen voor het beeldende "

 • Stan, scholier Stan, scholier

  "Laatste jaar groep 8 leuk afsluiten"

 • Luca, scholier Luca, scholier

  "Ik vond het leuk om in het hout te zagen"

 • Miralda V, oud-cliënt Miralda V, oud-cliënt

  "Als de hele wereld tegenzit en alles is lastig, neem dan een homp klei. Het heeft mij erg geholpen om écht in contact te komen"

 • Jetske van der Greef, oud-Directeur 'de Ontdekkingsreis' Jetske van der Greef, oud-Directeur 'de Ontdekkingsreis'

  "Het is heel fijn om in Meriam's energie te zijn. Ze heeft een sterke combinatie van zachtheid en kracht"

 • Christien, collega vaktherapeut Christien, collega vaktherapeut

  "Meriam weet de paarlen"

 • Meriam, eigenaar van Beeld-in-Beeld Meriam, eigenaar van Beeld-in-Beeld

  "Welkom om een reactie te geven"